Reparatie lekkage platdak

Heeft u last van lekkage aan uw dak? Dan wilt u dat er zo snel mogelijk iemand naar komt kijken om de oorzaak op te zoeken en te repareren.

Bij een daklekkage, afhankelijk van de weersomstandigheden, proberen wij zo snel mogelijk bij u langs te komen. Wanneer het een kleine lekkage betreft, dan kan deze direct worden verholpen. Mocht er bij inspectie van het dak meer aan de hand zijn, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken zodat u weet welke kosten er nog aan komen om uw dak weer helemaal dicht te maken. Daarnaast adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden om jarenlang met plezier droog onder uw dak te wonen of te werken.

Ons advies: In verband met de verschillende weersomstandigheden in Nederland adviseren wij om preventief te handelen. Wanneer een dak ouder wordt en onregelmatigheden begint te vertonen kan een inspectie en preventief onderhoud u handenvol geld besparen en maakt uw dak beter bestand tegen onverwachte schade. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

contact

Installatiebedrijf Meppel biedt professionele service voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen. Met ons open oor voor uw wensen streven wij voortdurend naar het leveren van kwaliteit, waarbij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal staan.

Schakel onze vakmannen in voor al uw renovatie, vervangen, reparatie van uw platte dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het realiseren van uw projecten.