Uw specialist voor nieuwbouw platdak 

Voor nieuwbouw van daken hebben wij verschillende mogelijkheden voor u. Wij werken met verschillende materialen, die ieder hun eigen sterke eigenschappen hebben.

Bitumen – Bij nieuwbouw van platte daken wordt meestal bitumineuze dakbedekking gebruikt. Dit omdat bij de afwerking ervan vochtgevoelige naden volledig worden afgedicht. De meeste platte daken worden uitgevoerd met een bitumineus daksysteem vanwege de hoge weerstand tegen veroudering, is onderhoudsarm en geschikt voor recycling.

Zink – Ook kan ervoor gekozen worden om het dak te bekleden met zink, bijvoorbeeld bij een dakkapel.

Heeft u vragen over de nieuwbouw van een platdak of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd rekenen op een goed advies en professionele begeleiding bij Installatiebedrijf Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

contact

Installatiebedrijf Meppel biedt professionele service voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen. Met ons open oor voor uw wensen streven wij voortdurend naar het leveren van kwaliteit, waarbij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal staan.

Schakel onze vakmannen in voor al uw renovatie, vervangen, reparatie van uw platte dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het realiseren van uw projecten.