Ontdek de mogelijkheden van zinkwerk voor uw dakgoten en regenpijpen!

Bij Installatiebedrijf Meppel bieden we een breed scala aan keuzes op het gebied van materiaal, vormen, aansluitingen en uitstraling voor uw dakgoten en regenpijpen. Of u nu op zoek bent naar vrijhangende goten, bakgoten in houten omlijstingen of klassieke vergaarbakken, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
Kies voor een dakgoot en afvoer van zink of koper, die niet alleen jarenlang meegaat, maar ook volledig op maat te maken is en een prachtige uitstraling heeft. Met onze expertise en vakmanschap garanderen wij een vakkundige montage, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw zinkwerk.

Heeft u vragen over zink- en koperwerk of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd rekenen op een goed advies en professionele begeleiding bij Installatiebedrijf Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

contact

Installatiebedrijf Meppel biedt professionele service voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen. Met ons open oor voor uw wensen streven wij voortdurend naar het leveren van kwaliteit, waarbij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal staan.

Schakel onze vakmannen in voor al uw koperwerk en zinkwerk dakgoten en dakafwerking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het realiseren van uw projecten.