Spoedreparatie lekkage platdak

Na een hevige regenbui of storm kan er schade aan uw dak ontstaan waarbij het water naar binnen loopt en moet uw dak met spoed gerepareerd worden. U kunt met ons contact opnemen via Whatsapp of e-mail om foto’s en een video te sturen. Na overleg plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in om een spoed reparatie aan uw dak uit te voeren.

Beter is om een spoed reparatie te voorkomen, door regelmatig uw dak visueel te controleren op zwakke punten, de afvoer schoon te houden en binnen te kijken of er kleine sporen van vocht zijn die een indicatie zijn op een aankomende grote lekkage.

Heeft u vragen over de reparatie van een platdak of wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt altijd rekenen op een goed advies en professionele begeleiding bij Installatiebedrijf Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

contact

Installatiebedrijf Meppel biedt professionele service voor particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen. Met ons open oor voor uw wensen streven wij voortdurend naar het leveren van kwaliteit, waarbij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal staan.

Schakel onze vakmannen in voor al uw renovatie, vervangen, reparatie van uw platte dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het realiseren van uw projecten.