Professionele installatie van jouw houtkachel of inbouwhaard met rookkanaal

Houtkachels zijn populair vanwege de sfeer en warmte die ze in huis brengen. Heb je een openhaard en zjou je daar graag een inzethaard in willen hebben, neem dan contact met ons op. Het is belangrijk dat de rook goed wordt afgevoerd. Dat kan door de afvoer van de kachel of haard op een bestaand rookkanaal aan te sluiten of door een nieuw rookkanaal aan te leggen.

bekijk al onze haarden

Wat kost het installeren van een rookkanaal en houtkachel?
De exacte kosten van de aanleg van een rookkanaal en installatie van een houkachel hangen af van de omstandigheden, bijvoorbeeld de benodigde lengte van het rookkanaal en eventuele bochten of knelpunten. Als je precies wilt weten hoeveel het aanleggen of verwijderen van een rookkanaal in jouw huis kost, kun je het beste een offerte aanvragen. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

contact

Bezoek onze showroom

Behalve het installeren van rookkanalen, verkopen wij complete kachels inclusief installatie. Kijk op de site van haardenspecialistmeppel.nl voor het aanbod van sfeervolle hout- en elektrische kachels. Of kom langs in onze showroom in Meppel, waar je de kachels in het echt kunt zien en waar we je ook passend advies kunnen geven.

route